Reteta Gogosi

Incalzim laptele cu zaharul nu-l fierbem dizolvam drojdia in laptele caldut apoi adaugam o mana de faina cam doua-trei linguri cam cat sa obtinem o compozitie cu o consistenta asemanatoare celei a iaurtului aceasta este numita maia sau plamada. Ingrediente pentru reteta de gogosi pufoase.


Pin On Food

Reteta de gogosi am tot modificat-o in timp si am perfectionat-o astfel incat am ajuns la cea perfecta sau ma rog aproape perfecta.

Reteta gogosi. De cele mai multe ori reteta de gogosi simple presupune si realizarea unei gauri in mijlocul fiecarui rotund fie cu o forma mai mica fie decupand rotunjit cu un cutit bine ascutit. Intr-un bol punem fainaAdaugam zaharulcoaja de la lamaielaptele amestecat cu drojdia si. Trebuie sa subliniez ca tocmai din cauza poftei de gogosi cam prea greu de tinut in frau de regula fac o portie mica de gogosi.

Gogosi rapide reteta de gogosi din 2 ingrediente gata in 3 minute. 500 g faina 2 galbenusuri 350 ml lapte 2 pliculete zahar vanilat un praf de sare coaja de lamaie 1 lingura zahar 30 g drojdie proaspata sau 10 g drojdie uscata 10 g zahar pudra vanilat ulei pentru prajit. Cum sa faci Loukoumades - gogosi grecesti.

Iti trebuie un castron o oala mica un facalet si o tigaie adanca in rest doar un pic de rabdare. 550 g faina 000 300 g suc de portocale 25 g drojdie proaspata sau 7 g drojdie uscata 40 g zahar 20 g ulei vaniliezahar vanilat 8 g sare coaja rasa de la 1 lamaie 35 g pulpa de la portocale ulei pentru prajit faina pentru masa de lucru. Reteta Loukoumades - gogosi grecesti din Carte de bucate Dulciuri.

Faina se pune intr-un castron mare se face o adancitura in mijloc unde se pune maiaua dupa ce a crescut. Modul de preparare al retetei. -250ml apa -60g unt -35g zahar -200g faina -2 oua -pasta de vanilie sau esenta -un praf de sare Pentru prajit -300 ml ulei Pentru pudrat -zahar -scortisoara.

Amestecam foarte bine toate ingredientele pana avem un aluat moale dar care nu este lipicios. Reteta mea de gogosi e foarte simpla le fac printre alte treburi ale bucatariei si aproape nu simt ca am muncit si cu desertul. Lasam maiaua gogosilor la crescut cam 15 minute intr-un loc mai.

Intindem aluatul intr-o foaie de cca 1-15 cm grosime. -400g faina -200ml lapte caldut -40g zahar -7g drojdie uscata -un varf de lingurita sare -1 ou -40g unt la temperatura camerei Pentru prajit -300-400ml ulei Pentru decor -zahar granulat -zahar pudra. Lucram cu aluatul pe masa foarte bine pudrata cu faina.

Ingrediente gogosi 500 g faina 100 g unt topit 250 ml lapte caldut 1 buc ou 50 g zahar tos 1 lingurita esenta de vanilie 7 g drojdie uscata coaja rasa de la o lamaie 1 praf sare. Decupam gogosile folosind o forma rotunda de 2-3 cm diametru. Gogosi cu smantana ca la bunica.

Poti folosi drojdie uscata mai ales ca este gata portionata pentru o portie de gogosi adica un plic pentru 500 de grame de faina. Se adauga ouale restul de zahar zaharul vanilat coaja rasa de lamaie un. Se mai numesc si pancove.

Da-l la crescut presarat cu faina si acoperit cu un prosop de bucatarie curat. Gogosi rapide cu 2 ingrediente gata de mancat in 3 minute. MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi pufoase.

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi pufoase. Mod de preparare. Gogosi pufoase facute cu paharul sau impletite.

Se pune drojdia la dospit cu o lingura de zahar doua linguri de faina si putin lapte cam 15 minute la loc calduros. Este un aluat asemanator celui de cozonac. Draga Iulia te asigur ca nu am uitat nimic de altfel aceasta e reteta clasica de gogosi gogosile pe care le facea mama le facea bunica e o reteta veche de cateva generatii.

Da atat de rapide sunt aceste gogosi delicioase. Adauga 12 din faina sarea uleiul oul si. De data asta am masurat cu grija ingredientele ca sa puteti sa o incercati si voi cu sanse depline de reusita.

Gogosi pufoase cu drojdie Reteta de gogosi pufoase este una de baza. Pentru gogosile umplute se sare peste acest pas. Punem laptele sa se incalzeasca si dizolvam drojdia impreuna cu 2 lingurite de zahar.

Dupa 1-2 ore cand aluatul si-a dublat. 500 g faina 000. Aluatul va ramane usor lipicios.

Topeste drojdia si zaharul in laptele cald intr-un recipient incapator. Se fac simplu si este practic imposibil sa nu-ti iasa. 2-3 linguri de zahar.


Pin On Breakfast


Gogosi Berlineze Pufoase Reteta Germana De Berliner Krapfen Savori Urbane Receta Dulces Pasteles


Reteta Gogosi Pufoase Receta Recetas De Comida Comida Postres Comida


Gogosi Rapide Retete Culinare Bucataresele Vesele No Cook Desserts Baby Food Recipes Food


Pin On Retete


Reteta Gogosi Pufoase Facute Cu Lingura Recipe Food Recipes Brunch Recipes


Pin On Gourmet


Reteta De Gogosi Ca La Gogoserie Este Una Din Cele Mai Bune Pe Care Eu Le Am Incercat Pana Acum De Mica Dessert Recipes Easy Cake Recipes Dessert Recipes Easy


Pin On Cozonac și Plăcinte


Gogosi Pufoase Reteta Gogosi Simple Si Pufoase Dulciuri Fel De Fel Recipe Food Pretzel Bites Bread


Gogosi Pufoase Reteta Simpla Traditionala Pas Cu Pas Recipe Sweets Recipes Food Food And Drink


Pin On Gogoși


Pin On Prajituri


Gogosi De Post Pufoase Si Aromate Reteta Simpla Savori Urbane Recipe Food Sweet Snacks Recipes


Pin On Dolci


Pin On Dulciuri


Pin On Mancare


Reteta De Gogosi Pufoase Depozitul De Retete Recipe Food Hamburger Bun Pretzel Bites


Pin Auf Postres